مقالات آرایشی

اکستنشن مژه

اکستنشن مژه

اکستنشن مژه چیست و چه فرقی با کاشت دارد؟

مژه های ضخیم و پرپشت در زیبایی چشم ها همچنین جذابیت بیشتر صورت بسیار تاثیر گذار است و یک فاکتور اصلی زیبایی به حساب می اید و به این دلیل بسیاری از خانم ها به دنبال روش هایی برای پر پشت کردن مژهای خود هستند ( کم پشت بودن مژه ها در برخی از افراد به دلایل ژنتیکی است ) تقویت مژه و پرپشت شدن مژه ها با روش های گوناگونی مانند درمان های خانگی قابل انجام است که ممکن است زمان بر باشد و آن نتیجه دلخواه را به ما ندهد، پس می توانیم از روشی جدید به نام اکستنشن مژه استفاده کرد تا به سرعت به نتیجه مطلوب خود رسید. برخی از افراد اکستنشن را با کاشت مژه اشتباه می گیرند در صورتی که این دو با هم متفاوت هستند.

 شاید برای شما مفید باشد: میکروبلیدینگ

اکستنشن مژه چیست؟

در روش اکستنشن، تارهای باریک ساخته شده از مواد و ترکیبات مصنوعی که شباهت زیادی به مژه های طبیعی دارند را ما بین تک تک مژه ها می چسبانند و به این ترتیب مژها را پر پشت و زیبا می کنند تا دیگر نیازی به مژه مصنوعی نباشد. در انتخاب رنگ مژه نیز باید دقت فراوانی شود تا نزدیک ترین رنگ به مژه های طبیعی را داشته باشد.

فرق اکستنشن مژه با کاشت مژه

در اکستنشن، مژه ها تفاوت زیادی با مژه های طبیعی تان ندارد و به سختی قابل شناسایی است اما استفاده از مژه های مصنوعی را می توان با یک نگاه ساده تشخیص داد و همچنین اکستنشن مدت دوام بیشتری دارد و زمان طولانی تری روی مژه های شما باقی می ماند. در اولین نگاه ما متوجه مژه مصنوعی استفاده شده در روی پلک خواهیم شد ولی هنگامی که اکستنشن مژه انجام میشود این تشخیص به سادگی انجام نمیگیرد و تفاوت زیادی با مژه های خود فرد ندارد. همچنین دوام و ماندگاری مژه های اکستنشن شده بسسیار بالاتر و ماندگاری بیشتری دارد.

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی

در اکستنشن مژه، مژه ها تفاوت زیادی با مژه های طبیعی تان ندارد و به سختی قابل شناسایی است اما استفاده از مژه های مصنوعی را می توان با یک نگاه ساده تشخیص داد و همچنین اکستنشن مدت دوام بیشتری دارد و زمان طولانی تری روی مژه های شما باقی می ماند. در اولین نگاه ما متوجه مژه مصنوعی استفاده شده در روی پلک خواهیم شد ولی هنگامی که اکستنشن انجام میشود این تشخیص به سادگی انجام نمیگیرد و تفاوت زیادی با مژه های خود فرد ندارد. همچنین دوام و ماندگاری مژه های اکستنشن شده بسسیار بالاتر و ماندگاری بیشتری دارد.

 شاید برای شما مفید باشد: اشتباهات آرایشی

مراحل اکستنشن مژه

فرد دراز می کشد و چشمهایش را کاملا میبندد و متخصص اکستنشن زیر مژه هایش پارچه ای تمیز می اندازد. نوک مژه های مصنوعی را یک میلی متر به چسب آغشته کرده و در قسمتهایی که نیاز به پر دیده شدن دارد می چسباند. بعد از پایان کار با استفاده از برس های مخصوص، مژه را شانه میکند و با پاک کننده های آرایشی کاملا با دقت و تمیز مژه ها را شسته و چسب ها را میکند. مدت زمان دوام مژه ها بستگی به سرعت و رشد مژه ها دارد ولی معمولا بین 3 تا 4 هفته دوام دارند. سعی کنید هر چند روز یکبار برای ترمیم به سالن زیبایی که برای اکستنشن رفته اید مراجعه کنید. در صورت انجام اکستنشن مژه انجام داده اید حتما برای پاک کردن مواد آرایشی روی صورت از ژل شستشوی صورت استفاده کنید و با دستمال مرطوب یا دستماهای نرم اطراف مژه را پاک کنید شامپو بچه میتواند انتخاب مناسبی برای شستشوی صورت باشد.

انواع اکستنشن مژه

مدل های بسیار زیادی برای اکستنشن وجود دارد که با توجه به رنگ و نوع مژه دلبخواهی شما استفاده میشود و هر کدام تفاوت های زیادی دارند که در ادامه نام میبریم.

اکستنشن مینک

اکستنشن های مینک معمولا از جنس های ابریشم، موی حیوانات یا الیاف مصنوعی ساخته شده است که گران تر، لطیف تر و طبیعی تر از اکستنشن های دیگر (به جز الیاف طبیعی) هستند.

اکستنشن والیوم

اکستنشن والیوم نسبت به اکستنشن های دیگر حجم بیشتری دارد و ضخامت آن 5/0 است و معمولا بین هر دو الی سه مژه قرار میگیرد.

اکستنشن مگا والیوم

در این نوع ضخامت مژه های مصنوعی استفاده شده بین 0/5 و 0/3 می باشد که بسیار حجم مناسبی برای مژه های کم پشت می باشد.

اکستنشن اسپایکی

در این روش مژه های مصنوعی به تک تک مژه های طبیعی چسبیده میشوند و در بین مژه ها قرار نمیگیرند که باعث پر رنگ تر شدن مژه های طبیعی می شود.

اکستنشن گربه ای

در شکل و اضافه کردن مژه های مصنوعی نظم و یکسانی وجود ندارد و در گوشه های چشم و کناره چشم تعداد بیشتری مژه استفاده میشود و به چشم ها حالت گربه ای و کشیدگی میدهد.

اکستنشن سنجابی

افرادی که دارای چشم های افتاده و بی حال هستند از اکستنشن سنجابی استفاده میکنند و سایز مژه ها در قسمت میانی چشم بلندر تر از قسمت های دیگر چشم می باشد.

اکستنشن کلاسیک

در این روش بین هر تار مژه طبیعی یک تار مژه مصنوعی به ضخامت 0/4 قرار میگیرد که حجم مژه هارا بیشتر می کند.

اکستنشن هیبریدی

اکستنشن هیبریدی در حال حاضر یکی از پرطرفدار ترین روش ای اکستنشن است که در این روش هیچ نظم خاصی برای چسباندن مژه وجود ندارد و بصورت نامنظم چسبانده میشود.

مژه های طبیعی با اکستنشن مژه

اکستنشن انواع مختلفی دارد اما بهترین آن مژه های تک به تک هستند که بین مژه های طبیعی می چسبند برای انجام یک اکستنشن مژه کامل و بدون نقص معمولا به 2 ساعت زمان نیاز داریم. در یک اکستنشن طبیعی و خوب ،درصورتی که برس به مژه ها بکشید نباید هیچ گونه احساس مژه مصنوعی یا شی اضافه روی مژه خود داشته باشید. اکستنشن با افراد نابلد و ناوارد سبب زخم شدن پوست پلک خواهد شد که در این صورت حتما باید سریع اکستنشن برداشته شود. اگر آرایشگر شما ناوارد باشد ممکن است باعث چسبیدن مژه پایین و بالا بهم شود و در نتیجه مژه ها کنده شوند و یا چسب وارد چشم شود و دچار عفونت های شدید چشمی شود.

آسیب دیدن مژه های طبیعی شخص

با یک توضیح کوتاه میتوان گفت با کوچکترین بی دقتی چسب میتواند روی مژه های طبیعی فرد ریخته شود و در هنگام پاک کردن منجر به کنده شدن مژه های طبیعی شود. با کاشت و چساباندن مژه مصنوعی به دفعات زیاد ممکن است به دلیل کنده شدن مژه های طبیعی ، فرد دیگر فرصت جبران و رشد مجدد مژه را نداشته باشد.

عفونت و التهاب پلک و چشم

به دلیل وجود مواد شیمیایی در چسب مژه مصنوعی این مواد شیمیایی میتوانند مکان مناسبی برای رشد باکتری ها شوند که بسیار برای چشم و پلک مضر هستند و ایجاد عفونت میکنند گاهی این عفونت میتواند از طریق ریمل و خط چشم نیز انتقال پیدا کند که بیشتر موارد در آرایشگاه ها و به دلیل استفاده یک خط چشم یا ریمل برای افراد مختلف اتفاق می افتد.

تار شدن دید

گاهی کاشت مژه میتواند خطرات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد مانند کور شدن دائمی و تاری دید که در اثر ریختن چسب مژه به داخل چشم اتفاق می افتد پس باید در هنگام استفاده حتما از چسب خوب، آرایشگر و شخص ماهر و با دقت بسیار بالا انجام پذیرد بعد از کاشت و چسباندن مژه در صورت احساس کوچکترین سوزش در ناحیه پلک و چشم باید سریع مژه برداشته شده و چشم با آب خنک شسته شود. به یاد داشته باشید هیچ چیزی ارزش از بین بردن سلامتی و زیبایی طبیعی ما را ندارد.

شاید برای شما مفید باشد: پاک کردن ریمل ضد آب

چگونه خطر ابتلا به عفونت های چشمی را کاهش دهیم؟

شستشوی دست ها قبل از شروع کار، استفاده از ماسک، روبالشی های بهداشتی و یکبار مصرف برای هر مشتری، استریل لوازم کار، برس های مژه یک بار مصرف

نکات اکستنشن و کاشت مژه

صورتتان را قبل از شروع اکستنشن نشویید تا مژه هایتان خشک باشد.، دو روز قبل ورزش هایی مثل شنا و سونا را حذف کنید.، تا 12 ساعت بعد از اکستنشن نباید به صورت و مژه هایتان آب بخورد و نباید صورتتان را بشوئید.، دوام اکستنشن مژه به سرعت رشد مژه و کیفیت اکستنشن بستگی دارد.، اکستنشن هر چند هفته یکبار نیاز به ترمیم دارد.

قیمت اکستنشن مژه

هر اکستنشن کاری میتواند قیمت متفاوتی به شما ارائه بدهد و قیمت دقیقی برای اکستنشن وجود ندارد اما عوامل مشخصی در قیمت آن تاثیر میگذارند. یکی از مهم ترین عواملی که بیشترین تاثیر را در قیمت اکستنشن مژه دارد جنس اکستنشن است. طبیعتا اکستنشن های مصنوعی قیمت پایین تر و اکستنشن های طبیعی قیمت بالاتری دارند که با توجه به تعداد اکستنشنی که در مژه های شما قرار داده میشود محاسبه میشود. به هیچ وجه سعی نکنید اکستنشن کار را از روی قیمت انتخاب کنید و برای کاشت و اکستنشن مژه های خود به سراغ فردی شناخته شده و معتبر بروید زیرا اگر اکستنشن با دقت و به درستی پیش نرود میتواند صدمات جدی به چشم ها و مژه هایتان وارد کند.

دیدگاهی در مورد “اکستنشن مژه

  1. مقاله خیلی خوبی بود. سپاس. عمر اکستنشن مژه چقدر است؟

    1. saba گفت:

      مرسی عزیزم. اکستشن مژه با توجه به مدلش و کیفیت کار بین 2 الی 4 هفته ماندگاری داره که به مراقبت ها هم بستگی داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *