مقالات آرایشی

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ

آنچه خواهید خواند:

  • میکرونیدلینگ چیست؟
  • میکرونیدلینگ چگونه کار میکند ؟
  • میکرونیدلینگ ابرو
  • مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ
  • هزینه میکرونیدلینگ
  • میکرونیدلینگ خانگی
  • مزایای میکرونیدلینگ
  • روش انجام میکرونیدلینگ
  • خطرات و عوارض میکرونیدلینگ
  • زمان درمان میکرونیدلینگ
  • عفونت میکرونیدلینگ
  • فواید میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ یک روش زیبا سازی به شمار می رود. در این روش پوست توسط سوزن های استریل شده بسیار کوچک خراش داده می شود. این زخم ها و جراحت های کوچک باعث می شوند بدن شما کلاژن و الاستین بیشتری بسازد. کلاژن و الاستین پوست شما را ترمیم کرده و شما را جوان تر نشان می دهند. این روش به اسم درمان القای کلاژن نیز شناخته می شود.

توضیح کوتاه و کلی :

میکرونیدلینگ یک روش زیبایی است که تولید کلاژن را با استفاده از سوزن های ریز و استریل شده افزایش میدهد . این روش به صاف، سفت و لطافت پوست کمک کند و ظاهرو جای زخم، آکنه و چین و چروک را بهبود میبخشد.

واقعیت های سریع در مورد میکرونیدلینگ

یک عمل زیبایی است که در آن از سوزن های کوچک و استریل شده برای سوراخ کردن پوست استفاده می شود.هدف این درمان تولید کلاژن و بافت پوست جدید برای صاف، سفت و شاداب کردن پوست است.

این عمل بیشتر برای صورت استفاده می شود و ممکن است ظاهر آکنه، جای زخم، لکه های تیره، چین و چروک و منافذ بزرگ را کاهش دهد

برای اکثر افرادی که از سلامت کلی برخوردار هستند، مناسب و قابل انجام می باشد.

نکته :

این روش ممکن است برای افرادی که از داروهای خاص آکنه استفاده می کنند، افرادی که آکنه فعال دارند، یا افرادی که پسوریازیس یا اگزما متوسط ​​تا شدید دارند، مناسب نباشد.

میکرونیدلینگ چگونه کار میکند ؟

خراش های ناشی از میکرونیدلینگ باعث آسیب جزئی به پوست می شود و پوست با ساخت بافت جدید غنی از کلاژن پاسخ می دهد.این بافت جدید پوست از نظر تن و بافت یکدست تر است. معمولاً پوست با افزایش سن یا آسیب کلاژن را از دست می دهد. با تشویق پوست به ساختن بافت جدید، کلاژن اضافی ممکن است به سفت‌تر شدن پوست کمک کند.

میکرونیدلینگ ابرو

میکرونیدلینگ برای پرپشت کردن و افزایش رشد مو و ابرو نیز استفاده میشود. به این صورت که با ایجاد حفره های بسیار ریز بر روی پوست سر یا ابرو و افزایش جریان خون در آن منطقه باعث تحریک رشد مو و همچنین برای درمان ریزش مو نیز استفاده میشود.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

قبل از انجام از استفاده از لوازمی که باعث ایجاد حساسیت و خشک شدن پوست میشود استفاده نکنید.
تا دو هفته قبل از لیزر، آفتاب سوختگی و آفتاب گرفتن خودداری کنید.
هنگام میکرونیدلینگ پوست شما باید کاملا تمیز باشد و هیگچونه لوسیون، کرم، سرم یا عطر روی آن نباشد.
اگر از داروی مخصوصی استفاده میکنید، تجربه بیماری یا حساسیت های پوستی دارید یا بر روی پوست خود تتو یا خالکوبی دارید حتما به پزشک اطلاع دهید.
تا 24 ساعت پس از درمان از دوش آب گرم، حمام بخار، جکوزی و سونا و کلیه فعالیت هایی که باعث تعریق میشود و استفاده از لوازم آرایشی خودداری کنید.
تا یک هفته پس از انجام میکرونیدلینگاز مصرف داروهای ضد التهاب خودداری کنید.
تا دو هفته پس از درمان از قرار گرفتن بیش از حد در آفتاب و انجام لیزر خودداری کنید.
پس از انجام میکرونیدلینگ به طور منظم از کرم های ضد افتاب با SPF بالای 30 استفاده کنید که سازگار به نوع پوست تان باشد.اگر درد زیادی حس میکنید برای دریافت مسکن با پزشک خود مشورت کنید.
از مصرف لبنیات و محصولات حاوی قند خودداری کنید، مصرف مکمل کلاژن، سوپ، ماهی، آب آلبالو و آب آناناس میتواند به فرایند کلاژن سازی پوست تسریع ببخشد.قرمز شدن پوست کاملا طبیعی است پس نگران نشوید.

شما می توانید با روش های زیر به بهبود پوست خود پس از میکرونیدلینگ کمک کنید.

هیدراته ماندن ( آبرسانی پوست )-استفاده از سرم آنتی اکسیدان-با استفاده از ماسک های  خنک کننده-استفاده از پپتیدهای محرک کلاژن

هزینه میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ نسبت به لیزر قیمت ارزان تری دارد. لیزر حدود 4 برابر گران تر از میکرونیدلینگ است و همچنین روی کسانی که رنگ پوست تیره تری دارند بهتر جواب می دهد چرا که آن میزان حرارتی که در روش لیزر وجود دارد در این روش نیست. حرارت می تواند بر رنگدانه ها و رنگ پوست شما تأثیر بگذارد. اینکه کدوم روش برای پوست، و البته بودجۀ شما مناسب تر است را از متخصص امراض پوستی جویا شوید.

 شاید برای شما مفید باشد: میکروبلیدینگ چیست؟

میکرونیدلینگ خانگی

مزایای میکرونیدلینگ

از بین بردن نواقص پوستی

از مزایای مهم میکرونیدلینگ میتوان به از بین بردن انواع نقوص پوستی مانند جوش و آکنه، ریزش مو ( آلوپسیا یا طاسی نیز نامیده می شود)، خال یا لکه های تیرۀ روی پوست شما ( لک پوستی)، منافذ پوستی بزرگ، کاهش حساسیت پوستی، جای زخم یا سوختگی، ترک های پوستی، آفتاب سوختگی، چروک ها و خطوط کوچک اشاره کرد.

روش انجام میکرونیدلینگ

هم متخصصین بیماری و امراض پوستی و هم متخصصین زیبایی می توانند میکرونیدلینگ را انجام دهند. اگر شما می خواهید برای میکرونیدلینگ هرجایی بغیر از دکتر مراجعه بکنید، اول از همه مهارت و تجربه و مدارک آن شخص را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که تمام تجهیزات مورد استفاده استریل و ضدعفونی شده باشند. دستگاه هایی نیز هستند که شما بتوانید خودتان میکرونیدلینگ را انجام دهید ولی متخصصین بیماری های پوستی شما را استفاده از آنها منع می کنند چرا که ممکن است تصادفاً به پوست تان آسیب زده و همچنین نتوانید به حد کافی سوزن ها را استریل کنید. انجام این روش معمولاً 10 الی 20 دقیقه زمان می برد. مدت زمان مورد نیاز آن بستگی به وسعت و بزرگی ناحیۀ مورد نظر دارد. اکثراً برای اینکه تفاوت به چشم بیاید 4 الی 6 جلسه کافی می باشد.
در ابتدا یک کرم بی حسی به صورت شما زده می شود تا درد سوزن ها را احساس نکنید. بعد شخصی که میکرونیدلینگ را انجام می دهد یک قلم غلتک مدادی شکل را در اطراف صورت شما به حرکت درمی آورد. سوزن ها بریدگی های بسیار کوچکی روی پوست شما ایجاد می کند که همین باعث می شود از پوست شما کمی خون بیاید. بعد از اتمام درمان، دکتر شما کرم یا سرمی را به صورت تان می زند. هدف این روش این است که از طریق تحریک کلاژن و الاستین برای ترمیم جراحت های کوچک ایجاد شده، روند ترمیم و التیام بدن شما شروع شود. کلاژن به برطرف کردن چین و چروک های پوست کمک شایانی می کند. بیشتر مردم میکرونیدلینگ را برای صورت انجام می دهند. ولی این روش می تواند برای سایر قسمت های بدن مانند شکم و ران ها نیز استفاده شود.

 شاید برای شما مفید باشد: آرایش نود چیست؟

خطرات و عوارض میکرونیدلینگ

قبل از اینکه تصمیم به انجام این روش بگیرید، چند موضوع را در نظر داشته باشید: این روش شعبده بازی نیست و در زمان کم نتیجه نمی دهد. دیدن تفاوت ناشی از میکرونیدلینگ زمان می برد. بخاطر اینکه بدن شما خودش را درمان و ترمیم می کند. اغلب برای دیدن هر نوع تغییری به چندین جلسه نیاز دارید.

مانند تمام عمل های زیبایی، میکرونیدلینگ نیز خطراتی دارد. یک عارضه جانبی رایج، تحریک جزئی پوست بلافاصله پس از عمل است. همچنین ممکن است برای چند روز قرمزی را مشاهده کنید.

برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی شدیدی داشته باشند که نیاز به درمان پزشکی دارند، مانند:

خون ریزی،کبودی،عفونت،لایه برداری

زمان درمان میکرونیدلینگ

ترمیم پوست ممکن است روزها یا هفته ها زمان ببرد. این مورد بستگی به عمق نفوذ سوزن ها به پوست شما دارد.

درد و قرمزی پوست

بعد از انجام این روش ممکن است درد خفیفی داشته و برای چند روز پوست تان قرمز شود.

پوست انداختن

ممکن است پوست شما در طول مدتی که خودش را ترمیم می کند کمی خشک و پوسته پوسته شود.

کبودی و خونریزی

معمولاً هنگام انجام میکرونیدلینگ خونریزی بوجود نمی آید ولی گاهی اگر عمیق کار شود ممکن است باعث خونریزی یا کبودی پوست بشود.

خراشیدگی احتمالی

میکرونیدلینگ برای کسانی که گوشت اضافه (کلوئید) روی پوست دارند، ایدۀ خوبی نمی باشد و در این حالت می تواند شرایط را بدتر کند.

عفونت میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ حفره های بسیار کوچکی در پوست ایجاد می کند که می تواند باعث ورود میکروب بشود، بویژه اگر تجهیزات مورد استفاده بخوبی استریل نشده باشند. ولی خطر عفونت در این روش خیلی کم است. اگر شما سالم و تندرست هستید، عفونت ناشی از میکرونیدلینگ نامحتمل و بعید است. میکرونیدلینگ یک روش زیبایی بوده و تحت پوشش بیمه نمی آید. دکتر شما تعداد جلسات مورد نیاز و هزینۀ آنرا به شما خواهد گفت.

فواید میکرونیدلینگ

این روش درمانی ، زمان از کار افتادگی پوست را متوقف میکند و پوست را جوان و با طراوت می کند. میکرونیدلینگ نسبت به لیزر درمانی هزینه کمتری دارد و ممکن است برای برخی افراد بهتر عمل کند. درمان های لیزری به دلیل وجود گرما میتواند بر رنگدانه های پوست تأثیر بگذارد. افرادی که رنگ پوست تیره‌تری دارند، ممکن است میکرونیدلینگ را به لیزر درمانی ترجیح دهند، زیرا بیشترین عوارض و نارضایتی ها بعد از این روش معمولا بروی اراد با پوست های روشن بوده و در مورد پوست های تیره تر عوارض و نارضایتی های بسیار کمتر یدیده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *